Slavíme 30 vypečených let
Slavíme 30 vypečených let
Jsou to už 3 desetiletí, co jsme se spolu s našimi zákazníky vrhli do pekařiny a cukrařiny. 3 desetiletí inovací, objevů, nových surovin, postupů a receptur. 3 desetiletí plná událostí a změn.
Co všechno se u nás za 30 let upeklo?
Naši historii píšeme už od roku 1990, kdy jsme jako společnost Lactoprot Bohemia vstoupili na český trh. Začali jsme s výrobky pro gastronomii a pekařinu, které jsme záhy doplnili o ovocné náplně a vaječný program. Jak se rozvíjela výroba, rostla i naše společnost. V roce 2001 už nám byly původní prostory malé, a tak jsme se přestěhovali do výrazně většího sídla v Malšicích u Tábora a budovali regionální sklady. Rozšířili jsme výrobu suchých směsí, kvasů a zápar, které úspěšně vyvážíme i do zahraničí.
A dnes? Po 3 desetiletích a několika změnách vlastnických poměrů jsme součástí nadnárodní skupiny Zeelandia.
Recept na úspěch
Během uplynulých 30 let jsme postupovali vždy stejně. Přinášeli výrobky, které pekařinu a cukrařinu obohacují a zjednodušují. Byli k ruce, kdykoli to pekaři a cukráři potřebovali. A nezapomínali ani na své zaměstnance, protože právě oni dělají Zeelandii tím, čím je.
A stejný recept máme i na dalších 30 let. Protože ať následující 3 desetiletí přinesou cokoli, my v Zeelandii můžeme slíbit, že se nepřestaneme snažit, aby byli naši zákazníci pokojení.
Jsme hrdí na to, že i díky nám je pekařský a cukrářský obor ještě křupavější.
Tak na dalších 30 vypečených let!
Vaše Zeelandia
Podívejte se na naše video oslavující 30 let naší společnosti.