Biskupský chlebíček (Biskvit Komplet)
Biskupský chlebíček (Biskvit Komplet)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.000 g | Biskvit Komplet |
430 g | Voda |
300 g | Tuk |
100 g | Kandované ovoce |
Příprava
2/3 směsi dáme míchat lyrou na 2. rychlostní stupeň s tukem a 1/2 vody. Až se tuk rozetře, přidáme zbytek směsi, promícháme a dolijeme vodu. Mícháme cca. 8 min., na úplném konci míchání přidáme rozinky a kandované ovoce. Pečeme ve formách 30-50 min. při 160°C, doba pečení se řídí hmotností výrobku
Products
Biskvit komplet
Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.