Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Biskupský chlebíček (Biskvit Komplet)

Receptura

Množství Výrobek
1.000 g Biskvit Komplet
430 g Voda
300 g Tuk
100 g Kandované ovoce

Příprava

2/3 směsi dáme míchat lyrou na 2. rychlostní stupeň s tukem a 1/2 vody. Až se tuk rozetře, přidáme zbytek směsi, promícháme a dolijeme vodu. Mícháme cca. 8 min., na úplném konci míchání přidáme rozinky a kandované ovoce. Pečeme ve formách 30-50 min. při 160°C, doba pečení se řídí hmotností výrobku

 

Products

Biskvit komplet

Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.