Bábovka (Biskvit Komplet)
Bábovka (Biskvit Komplet)
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.000 g | Biskvit Komplet |
400 g | Tuk |
400 g | Voda |
100 g | Ořech mletý |
100 g | Čokoláda strouhaná |
5 g | Skořice |
(100 g | Jablečné kostky) |
Příprava
Všechny suroviny mícháme najednou v kotli šlehacího stroje lyrou po dobu 3 min. na 2. rychlostní stupeň. Aby se hmota dobře spojila, musí mít tuk a voda pokojovou teplotu. Pokud do těsta chceme přidat ovoce, přidáváme ho až v poslední minutě míchání.
Products
Biskvit komplet
Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.