Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Bábovka (Biskvit Komplet)

Receptura

Množství Výrobek
1.000 g Biskvit Komplet
400 g Tuk
400 g Voda
100 g Ořech mletý
100 g Čokoláda strouhaná
5 g Skořice
(100 g Jablečné kostky)

Příprava

Všechny suroviny mícháme najednou v kotli šlehacího stroje lyrou po dobu 3 min. na 2. rychlostní stupeň. Aby se hmota dobře spojila, musí mít tuk a voda pokojovou teplotu. Pokud do těsta chceme přidat ovoce, přidáváme ho až v poslední minutě míchání.

Products

Biskvit komplet

Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.