Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Karamelová bábovka

Receptura

Množství Výrobek
1000 g Biskvit karamelový
500 g Vaječná melanž
500 g Olej
50 g Voda

Příprava

Všechny suroviny mícháme lyrou pomalou rychlostí cca 5 min. Hmotu dávkujeme do formy (cca 500 g/ks). Pečeme při 180°C cca 50 min. Po upečení sypeme moučkovým cukrem.

Karamelová bábovka

Products

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.

Biskvit karamelový

Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.