Tvarohová bábovka
Tvarohová bábovka
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1000 g | Biskvit Komplet |
600 g | voda |
100 g | olej |
500 g | Tvarohová náplň Standard |
Příprava
Biskvit komplet s vodou mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut do hladka. Přidáme olej a tvarohovou náplň a mícháme ještě 1 minutu na 1. rychlostní stupeň. Hotové těsto rovnoměrně rozetřeme do formy vystříkané odlučovací emulzí CARLEX®. Pečeme při 170°C cca. 50 min. (dle typu pece). Po upečení a vychlazení poléváme polevou.
Products
Tvarohová náplň Standard
Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.
Biskvit komplet
Kompletní směs se sušenými vejci pro výrobu šlehaných a třených hmot. Vyniká vláčností, jemnou strukturou, dobrou stabilitou a trvanlivostí. Vhodná zvláště pro třené a šlehané formové výrobky.