Vánoční ovocný cake
Vánoční ovocný cake
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 80 | g | Basis Cake |
40 | g | ZeLa Delikatess | |
40 | g | Vaječná melanž | |
Náplň | 24 | g | kandované ovoce |
16 | g | rum | |
40 | g | ON Perníková povidla |
Příprava
Hmota 1: Kandované ovoce máčíme v rumu. Následně všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje 4 minuty. Tuk musí být změklý a mít pokojovou teplotu.
Hmotu nadávkujeme do chlebíčkové formy, a navrch nastříkáme pruh povidel.
Pečeme při teplotě 170°c při otevřených odtazích cca 45-55 minut dle gramáže a typu pece.
Products
Povidla
Povidla jsou vyráběna tradiční metodou (odpařováním), obsahují vysoký podíl ovocné sušiny, jsou stabilní při pečení i mražení. Vhodné pro plnění pekařských a cukrářských výrobků.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.