Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Ledové linecké
cukroví

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto 1000 g mouka pšeničná speciální
100 g Arabesque kakao práškové
660 g Debic máslo tradiční
340 g cukr krupice
120 g Vaječný žloutek
40 g cukr vanilkový
Náplň 1000 g Náplňový krém lískoořechový
Dekorace 1000 g Scaldis White

Příprava

Těsto: Mouku s máslem rozmícháme do drobenkové konzistence a přidáme všechny ostatní suroviny. Vypracujeme v hladké těsto. Po vychlazení rozválíme a vykrajujeme požadované tvary. Pečeme na 170 °C cca 10-15 min (dle typu pece).
Kompletace: Vychladlé korpusy promazáváme lískooříškovým krémem, přiklopíme korpusem dekorovaným rozpuštěným Scaldisem a sušenými květy.

Ledové linecké cukroví