Třené banánky
Třené banánky
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
1.000 g | Mamas Pie |
300 g | ZeLa Delikatess |
150-200 g | Voda (20-30°C) |
Příprava
Margarín (dle potřeby nahřátý) šleháme na 3. rychlostní stupeň stroje, přidáme směs, mícháme na 2. rychlostní stupeň a nakonec vmícháme vodu. Dávkujeme ručně nebo na stříkacím zařízení. Pečeme 15-20 min. při 200°C.
Po upečení můžeme namáčet v rozpuštěném Scaldisu Dark.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.