Bali (čokoládové kuličky)
Bali (čokoládové kuličky)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 200 g | Brand 100 |
300 g | voda | |
Náplň: | 750 g | Arabesque Blanc 29 |
750 g | Milram šlehačka 35% | |
Poleva: | 1000 g | Arabesque Noir 72 |
Příprava
Korpus: Suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje 8 minut. Hladkou trubičkou stříkáme na pečící papír malé kuličky a pečeme při teplotě 220°C cca 20 min. (dle typu pece).
Náplň: Šlehačku svaříme a přilijeme k čokoládě Arabesque. Necháme stát až do úplného rozpuštění čokolády. Dobře vše rozmícháme a necháme úplně vychladit. Vychlazenou hmotu šleháme ve stroji metlou na nejvyšší rychlost do hladké konzistence. Hmotu plníme sáčkem s malou řezanou trubičkou do vnitřního prostoru kuliček.
Dekorace: Kuličky potahujeme vytemperovanou tmavou čokoládou Arabesque a dekorujeme dle vlastní fantazie.
(Suroviny na 100 ks)
Products
Brand 100
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty a smažených výrobků z odpalovaného těst bez použití vajec. Korpusy se více podobají tradičně vyrobeným, s dobře vykreslenou konturou.
Arabesque Blanc 29
Kvalitní belgická bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.
Arabesque Noir 72
Kvalitní belgická hořká čokoláda se 72% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.