Borůvkový košíček
Borůvkový košíček
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 310 g | Mamas Pie |
85 g | Debic máslo tradiční | |
25 g | voda | |
Náplň: | 185 g | Frutafill borůvkový |
260 g | Milram 35% | |
260 g | voda | |
130 g | Zeesan jogurt | |
Dekorace: | 80 g | borůvky |
Příprava
Korpus: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto rozválíme na 3 mm silný plát. Z těsta vykrojíme obdélník odpovídající výšce a obvodu košíčku, kulatým tvořítkem vykrojíme těsto na dno. Těslo vložíme do papírových košíčků na muffiny, spoje přitlačíme k sobě. Pečeme při 170-180°C cca 15-25 min. do růžova. Po vychladnutí odstraníme papír.
Náplň: Zeesan s vodou smícháme a přidáme k ušlehané smetaně a Frutafillu.
Kompletace: Pomocí hladké trubičky košíček naplníme náplní, dekorujeme čerstvými borůvkami a mátou.
Products
Mamas Pie
Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).