Brusinková kostka
Brusinková kostka
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus | 420 g | Piškot světlý |
270 g | Vaječná melanž | |
60 g | Voda | |
Náplň 1: | 700 g | Debic Duo |
75 g | Brusinky v gelu | |
Náplň 2: | 100 g | Brusinky v gelu |
100 g | Paletta Neutral | |
Náplň 3: | 500 g | Debic Duo |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Rozetřeme plát na plech 60x40 cm, pečeme na 180-230°C.
Kompletace: Upečený plát rozkrojíme. Polovinu plátu vložíme na dno plechu 60x20 cm. Část brusinkové náplně natřeme na plát. Rozehřátou Palettu Neutral smícháme s brusinkami a nastříkáme ve dvou pruzích na brusinkovou šlehačku. Zatřeme náplní a přiložíme druhou část plátu. Řez zatřeme zbytkem náplně a zdobíme ušlehanou smetanou.
Products
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.