Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Brusinková kostka

Receptura

Množství Výrobek
Korpus 420 g Piškot světlý
270 g Vaječná melanž
60 g Voda
Náplň 1: 700 g Debic Duo
75 g Brusinky v gelu
Náplň 2: 100 g Brusinky v gelu
100 g Paletta Neutral
Náplň 3: 500 g Debic Duo

Příprava

Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Rozetřeme plát na plech 60x40 cm, pečeme na 180-230°C.

Kompletace: Upečený plát rozkrojíme. Polovinu plátu vložíme na dno plechu 60x20 cm. Část brusinkové náplně natřeme na plát. Rozehřátou Palettu Neutral smícháme s brusinkami a nastříkáme ve dvou pruzích na brusinkovou šlehačku. Zatřeme náplní a přiložíme druhou část plátu. Řez zatřeme zbytkem náplně a zdobíme ušlehanou smetanou.

 

Brusinková kostka

Products

Ken lactea 35%

Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.

Paletta Neutral

Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.