Cake pops
Cake pops
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota 1 | 277 | g | Piškot světlý |
168 | g | Vaječná melanž pekařská | |
55 | g | voda | |
Hmota 2 | 234 | g | Čokoláda Arabesque BLANC 29 |
59 | g | Milram 35% | |
199 | g | mascarpone | |
234 | g | Čokoládová dekorace | |
23 | g | citronová šťáva | |
Poleva | 344 | g | Čokoláda Arabesque BLANC 29 |
56 | g | olej řepkový |
Příprava
(receptura na 50ks)
Hmota 1: Všechny suroviny šleháme 6 minut metlou na 3. stupeň, dáme do ráfku a pečeme na 180°C cca 35 minut. Upečené těsto rozdrobíme.
Hmota 2: Smetanu sváříme, přelijeme čokoládu a promíchám. Přidáme rozdrobený piškot, citronovou šťávu, mascarpone a čokoládovou dekoraci. Vše promícháme a vychladíme.
Poleva: Čokoládu s olejem rozpustíme ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě.
Kompletace: Z hmoty vytvarujeme kuličky cca 25g, do každé zapíchneme špejli, namočíme do polevy a dekorujeme.