Karamelový dezert
Karamelový dezert
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus 1: | 600 g | Biskvit čokoládový |
480 g | Vaječná melanž | |
300 g | Olej | |
120 g | Voda | |
Korpus 2: | 420 g | Piškot světlý |
270 g | Vaječná melanž | |
60 g | Voda | |
Náplň 1: | 450 g | MIFI karamelová |
675 g | Debic Duo | |
Náplň 2: | 1000 g | Debic Duo |
50 g | Čokoládová dekorace | |
Dekorace: | 20 g | Čokoládová dekorace |
Příprava
Korpus 1: Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 5 min. Hmotu nalijeme na plech 60x20. Pečeme při 180°C cca 35min.
Korpus 2: Všechny suroviny šleháme dohromady na 3. rychlostní stupeň 8 min. Hmotu rozetřeme na plát. Pečeme při 180-230°C (dle typu pece).
Náplň 1: Do poloušlehané šlehačky přidáme MIFI náplň a došleháme do tuhé konzistence.
Náplň 2: Ušlehanou šlehačku smícháme s čokoládovou dekorací.
Kompletace: Na čokoládový korpus rozetřeme karamelovou náplň, vložíme světlý plát a rozetřeme šlehačkovou náplň s čokoládovou dekorací. Dekorujeme dle vlastního uvážení.
Products
MIFI karamelová
Náplň na mléčném základě určená k přímému použití. Má pastovitou konzistenci, intenzivní chuť a je termostabilní. Lze aplikovat přímo na výrobky, nebo použít pro přípravu šlehačkových a tukových krémů.
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.