Čokoládová kostka s malinami
Čokoládová kostka s malinami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 2000 g | Double Choc Cake |
400 g | vaječná melanž | |
400 g | voda | |
Náplň: | 2000 g | ON Malinový gel |
Poleva: | 1500 g | Poleva extra tmavá |
1000 g | Milram šlehačka 35% | |
Dekorace: | 200 g | maliny (čerstvé) |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 min. Z hmoty natřeme 2 pláty o rozměrech 60x40 cm a upečeme.
Poleva: Polevu svaříme se šlehačkou.
Kompletace: Čokoládový plát natřeme malinou náplní a přiklopíme druhým plátem. Povrch zatřeme polevou a dáme vychladit do lednice. Dekorujeme čerstvými malinami a dekoracemi ze Scaldisu Dark.
(Suroviny na plech 60x40 cm)
Products
Ovocné gely
Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Double Choc Cake
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).