Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Čokoládová kostka s malinami

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 2000 g Double Choc Cake
400 g vaječná melanž
400 g voda
Náplň: 2000 g ON Malinový gel
Poleva: 1500 g Poleva extra tmavá
1000 g Milram šlehačka 35%
Dekorace: 200 g maliny (čerstvé)

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 min. Z hmoty natřeme 2 pláty o rozměrech 60x40 cm a upečeme.

Poleva: Polevu svaříme se šlehačkou.

Kompletace: Čokoládový plát natřeme malinou náplní a přiklopíme druhým plátem. Povrch zatřeme polevou a dáme vychladit do lednice. Dekorujeme čerstvými malinami a dekoracemi ze Scaldisu Dark.

(Suroviny na plech 60x40 cm)

Čokoládová kostka s malinami

Products

Ovocné gely

Náplně s vysokým podílem ovoce (min. 60 %) a nízkým obsahem cukru, stabilní při pečení i mražení, výrazné senzorické vlastnosti, univerzální použití.

Čokoládová dekorace

Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.

Double Choc Cake

Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).