

Čokoládovo-ořechový řez
Čokoládovo-ořechový řez
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 260 g | Biskvit čokoládový |
130 g | vaječná melanž | |
130 g | olej | |
Náplň 1: | 600 g | MIFI karamelová |
Náplň 2: | 550 g | Milram šlehačka 35% |
110 g | Zeesan lískový ořech | |
140 g | voda | |
Dekorace: | 100 g | Paletta Cold Choco |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu nalijeme na plech a pečeme při teplotě 180-190°C cca 20 minut.
Náplň 2: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/3 vyšlehané šlehačky, metličkou zašleháme do hladka. Poté jemně vymícháme stěrkou se zbylou šlehačkou.
Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme nejprve MIFI karamelovou a poté smetanovou náplň. Po vychlazení povrch zatřeme Palettou.
(Suroviny na plech 30x20 cm)

Products
MIFI karamelová
Náplň na mléčném základě určená k přímému použití. Má pastovitou konzistenci, intenzivní chuť a je termostabilní. Lze aplikovat přímo na výrobky, nebo použít pro přípravu šlehačkových a tukových krémů.
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Paletta Cold
Nátěrový gel pro dekoraci cukrářských výrobků - dodává lesk a brání vysychání, na povrchu výrobku zasychá, ale neztuhne, snadno se roztírá. Aplikuje se za studena.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.