Čokoládový mousse s hruškami
Čokoládový mousse s hruškami
Receptura
Množství | Výrobek |
---|---|
460 g | Milram šlehačka 35% |
90 g | Zeesan Čoko |
115 g | voda |
300 g | hrušky (kompotované) |
10 ks | cukrářské piškoty |
50 g | čokoládový dekor |
Příprava
Zeesan smícháme s vodou a ručně vmícháme do ušlehané šlehačky. Cukrářské piškoty pokapeme hruškovou šťávou. Do skleniček nastříkáme krém, vložíme nakrájené hrušky a piškoty, nastříkáme zbytek krému a nakonec dozdobíme hruškami a nasekanou čokoládou.
Products
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.
KEN nata 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.