Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Čokoládový mousse s hruškami

Receptura

Množství Výrobek
460 g Milram šlehačka 35%
90 g Zeesan Čoko
115 g voda
300 g hrušky (kompotované)
10 ks cukrářské piškoty
50 g čokoládový dekor

Příprava

Zeesan smícháme s vodou a ručně vmícháme do ušlehané šlehačky. Cukrářské piškoty pokapeme hruškovou šťávou. Do skleniček nastříkáme krém, vložíme nakrájené hrušky a piškoty, nastříkáme zbytek krému a nakonec dozdobíme hruškami a nasekanou čokoládou.

Čokoládový mousse s hruškami

Products

Milram 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.

Zeesan

Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.

KEN nata 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.