Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Duo panna cotta

Receptura

Množství Výrobek
Hmota 1: 600 g Panna cotta
35 g kakao
Hmota 2: 400 g Panna cotta

Příprava

Panna cottu s kakaem rozehřejeme při 40-50°C. Hmotu nalijeme do skleniček, necháme 10-20 min. odstát při pokojové teplotě a dáme do lednice chladit při 4-8°C asi 4 hodiny.

Panna cottu rozehřejeme při 40-50°C, nalijeme na vychlazenou čokoládovou panna cottu a znovu vychladíme.

Dekorujeme čerstvým ovocem.

Suroviny pro přípravu 5 dezertů á 200 g.

Duo panna cotta

Products

Panna cotta

Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.