Duo panna cotta
Duo panna cotta
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Hmota 1: | 600 g | Panna cotta |
35 g | kakao | |
Hmota 2: | 400 g | Panna cotta |
Příprava
Panna cottu s kakaem rozehřejeme při 40-50°C. Hmotu nalijeme do skleniček, necháme 10-20 min. odstát při pokojové teplotě a dáme do lednice chladit při 4-8°C asi 4 hodiny.
Panna cottu rozehřejeme při 40-50°C, nalijeme na vychlazenou čokoládovou panna cottu a znovu vychladíme.
Dekorujeme čerstvým ovocem.
Suroviny pro přípravu 5 dezertů á 200 g.
Products
Panna cotta
Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.