Hnětýnky
Hnětýnky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1015 g | Basis Cake |
600 g | máslo | |
520 g | vaječná melanž | |
225 g | kukuřičný škrob | |
135 g | vanilkový cukr | |
Náplň: | 550 g | Arabesque Noir 58 |
550 g | Milram šlehačka 35% |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Hmotu dávkujeme do vymazaných koláčových forem. Pečeme při 160°C cca 25-30 minut.
Náplň: Smetanu svaříme a nalijeme na čokoládu. Po 5 minutách promícháme a necháme zchladnout při pokojové teplotě.
Kompletace: Na vychladlý korpus štětcem natřeme trochu náplně, abychom zatřeli póry. Po aztuhnutí nalijeme zbytek čokoládové náplně a zdobíme cukrovou dekorací.
Suroviny na 10 ks.
Products
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.