Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Hruškový crumble

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto: 21 g pšeničná mouka hladká
21 g Debic máslo tradiční
18 g cukr krupice
9 g ovesné vločky
0,4 g mletá skořice
Náplň: 150 g Fruitful Hruška

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. stupeň šlehacího stroje do konzistence drobenky.

Kompletace: Zapékací misku vytřeme máslem, naplníme hruškovou náplní a posypeme připravenou drobenkou. Pečeme při 210°C do zlatova (cca 8 min).

Hruškový crumble

Products

Máslo

Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.

Máslo

Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.

Fruitful

Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.