Karamelový dezert s brusinkou
Karamelový dezert s brusinkou
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 1000 | g | Melisa směs |
750 | g | Vaječná melanž tekutá | |
100 | g | voda | |
Náplň | 215 | g | Debic Cream 32% |
80 | g | Zeesan Neutral | |
65 | g | MIFI karamelová | |
70 | g | voda | |
Dekorace | 100 | g | Brusinky v gelu |
Příprava
Hmota:
Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Hmotu rozetřeme na plát a pečeme při teplotě 220°C cca 8 minut.
Náplň:
Smetanu vyšleháme. Ztužovač Zeesan Neutral rozmícháme s vodou, přidáme MIFI karamelovou a vše pomalu vmícháme do šlehačky.
Kompletace:
Hotovou náplň nastříkáme do silikonových forem, zaklopíme vykrojeným plátem a dáme zamrazit. Po vyjmutí z forem dekorujeme brusinkovým gelem dle fantazie.