Likérové špičky
Likérové špičky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Buflery: | 1.000 g | Piškot Komplet |
450 g | Voda | |
Obal špiček: | 1.000 g | Bolero Instant |
450 g | Voda | |
800 g | ZeLa Creme | |
Náplň do špiček: | 1.000 g | Topmix S |
500 g | Cukr moučka | |
750 g | Voda |
Příprava
Buflery: Suroviny smícháme a 5 min. šleháme. Pečeme při 220-230°C 10-15 min.
Obal špiček: Bolero smícháme s vodou a necháme 5 min. stát. Přidáme tuk a vyšleháme.
Náplň do špiček: Všechny suroviny najednou lehce našleháme (zamícháme metličkou).
Products
Bolero Instant
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.
Topmix S
Instantní mléčný krém pro plnění cukrářských výrobků. Výrobek je s rumovou příchutí, ochucen tak, aby byl okamžitě použitelný pro likérové špičky.
Krémový margarín
Krémový margarín pro přípravu krémů a třených hmot, máslová chuť, znamenitý nášleh, dobrá stabilita na výdrž i v řezu, vysoká vaznost vody.
Piškot komplet
Kompletní směs se sušenými vejci pro přípravu šlehaných hmot, univerzálně použitelná pro pláty, korpusy i buflery.