Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Likérové špičky

Receptura

Množství Výrobek
Buflery: 1.000 g Piškot Komplet
450 g Voda
Obal špiček: 1.000 g Bolero Instant
450 g Voda
800 g ZeLa Creme
Náplň do špiček: 1.000 g Topmix S
500 g Cukr moučka
750 g Voda

Příprava

Buflery: Suroviny smícháme a 5 min. šleháme. Pečeme při 220-230°C 10-15 min.

Obal špiček: Bolero smícháme s vodou a necháme 5 min. stát. Přidáme tuk a vyšleháme.

Náplň do špiček: Všechny suroviny najednou lehce našleháme (zamícháme metličkou).

Likérové špičky

Products

Bolero Instant

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

Topmix S

Instantní mléčný krém pro plnění cukrářských výrobků. Výrobek je s rumovou příchutí, ochucen tak, aby byl okamžitě použitelný pro likérové špičky.

Krémový margarín

Krémový margarín pro přípravu krémů a třených hmot, máslová chuť, znamenitý nášleh, dobrá stabilita na výdrž i v řezu, vysoká vaznost vody.

Piškot komplet

Kompletní směs se sušenými vejci pro přípravu šlehaných hmot, univerzálně použitelná pro pláty, korpusy i buflery.