Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Makronky

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Macaronmix
200 g voda
Náplň: 200 g Macaronmix
250 g máslo
20 g Compound

Příprava

Korpus: Suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Sáčkem s hladkou trubičkou nastříkáme na plech pokrytý silikonovým plátem cca 120 makrónků (přibližně 10 g těsta) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140-150°C.

Náplň: Máslo pokojové teploty smícháme se směsí a ochucovací pastou Compound.

Kompletace: Vychladlý makronek plníme náplní (4 g) a přiklopíme druhým makronkem.

Makronky

Products

Macaronmix

Směs pro výrobu makronek, oblíbených francouzských cukrovinek s mandlovou chutí. Makronky bývají plněné náplní, ale používají se i samotné jako dekorace cukrářských výrobků.

Compound

Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.