Makronky
Makronky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Macaronmix |
200 g | voda | |
Náplň: | 200 g | Macaronmix |
250 g | máslo | |
20 g | Compound |
Příprava
Korpus: Suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Sáčkem s hladkou trubičkou nastříkáme na plech pokrytý silikonovým plátem cca 120 makrónků (přibližně 10 g těsta) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140-150°C.
Náplň: Máslo pokojové teploty smícháme se směsí a ochucovací pastou Compound.
Kompletace: Vychladlý makronek plníme náplní (4 g) a přiklopíme druhým makronkem.
Products
Macaronmix
Směs pro výrobu makronek, oblíbených francouzských cukrovinek s mandlovou chutí. Makronky bývají plněné náplní, ale používají se i samotné jako dekorace cukrářských výrobků.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.