Malibu (kokosový řez)
Malibu (kokosový řez)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 295 g | Kokosová náplň instantní |
190 g | vaječná melanž | |
15 g | olej | |
Náplň 1: | 40 g | ON Červený rybíz cukrářský |
Náplň 2: | 325 g | QimiQ |
130 g | mléko | |
80 g | Arabesque Blanc 29 | |
Dekorace: | 15 g | kokos strouhaný |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme 6 min., naplníme do ráfku o průměru 18 cm a pečeme při 170°C cca 30 min. (dle typu pece).
Náplň: QimiQ vyšleháme do hladké konzistence. Přilijeme mléko, rozmícháme a přidáme ušlehanou šlehačku a rozpuštěnou bílou čokoládu.
Kompletace: Korpus prokrojíme a promažeme rybízovou náplní. Zatřeme čokoládovou náplní, posypeme kokosem a dáme vychladit.
Products
QimiQ - smetanový základ
Živočišná šlehačka s 1% želatiny, nesráží se, nedělá hrudky a nepouští vodu. Šlehačka se díky němu stává stabilnější a uchovává si svou barvu i konzistenci po dlouhou dobu. Univerzální smetanový základ pro sladkou, pikantní, studenou a teplou kuchyni. Používá se i pro zjemnění polévek nebo omáček.
Kokosová náplň instantní
Suchá náplň s vysokým obsahem kokosu vhodná jako náplň do jemného pečiva (tlačených koláčů, buchet) i cukrářských výrobků. Výborná chuť a stabilita při pečení.
Arabesque Blanc 29
Kvalitní belgická bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.