

Malinová kostka
Malinová kostka
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Piškot světlý SVS |
600 g | Vaječná melanž tekutá | |
200 g | voda | |
Náplň 1: | 60 g | Džem extra meruňka |
Náplň 2: | 300 g | Vanilmix cukrářský |
900 g | voda | |
Dekorace 1: | 500 g | maliny (mražené) |
Dekorace 2: | 250 g | Paletta Neutral |
250 g | voda |
Příprava
Korpus 1: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. Plát pečeme při 170-250°C cca 7- 15 min., dle typu pece.
Náplň 2: Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, vymícháme do hladka a necháme 10 min. odstát.
Kompletace: Na dno ráfku 30x20 vložíme plát, potřeme džemem a přiložíme druhý plát. Zatřeme polovinou Vanilmixu, přiklopíme třetím plátem a zatřeme zbytkem Vanilmixu. Na povrch nasypeme maliny a natřeme obarvenou Palettu Neutral, kterou jsme před tím rozehřáli s vodou.
(Suroviny na ráfek 30x20 cm)

Products
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.
Piškot světlý SVS
Směs pro výrobu světlých šlehaných piškotových hmot, vhodná především pro průmyslovou výrobu.