Malinové makronky
Malinové makronky
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 2000 g | Macaronmix |
400 g | voda | |
Náplň: | 500 g | Presta Vanilla |
375 g | Milram šlehačka 35% | |
Ovoce: | 1500 g | maliny |
Příprava
Korpus: Směs, vodu a červenou barvu mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5-8 min. Z hmoty nastříkáme na pečící voskový papír položený na neperforovaném plechu pusinky o průměru cca 7 cm. Necháme cca 1 hod. stát na suchém místě, dokud se na makronce nevytvoří krusta. Pečeme při teplotě 120-130°C cca 20-25 min.
Náplň: Obě suroviny vyšleháme vysokou rychlostí do hladka.
Kompletace: Po obvodu spodní strany makronky naskládáme maliny, střed vyplníme náplní a přiklopíme druhou makronkou. Dekorujeme čerstvým ovocem. Uchovávejte v lednici.
Products
Macaronmix
Směs pro výrobu makronek, oblíbených francouzských cukrovinek s mandlovou chutí. Makronky bývají plněné náplní, ale používají se i samotné jako dekorace cukrářských výrobků.
Presta
Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.