Malinové makronky
Malinové makronky
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Korpus | 167 | g | Macaronmix |
33 | g | voda | |
růžová barva | |||
Náplň | 55 | g | Čokoláda Arabesque Blanc 29 |
45 | g | Frutafill Malina |
Příprava
(Suroviny na 10ks)
Korpus: Všechny suroviny (včetně barvy) mícháme lyrou 5 minut na první rychlostní stupeň. Hotovou hmotu stříkáme vždy na pečící voskový papír na neperforovaném (neděrovaném) plechu. Necháme přibližně 1 hodinu stát na suchém místě, dokud se na makronce nevytvoří krusta. Pečeme při teplotě 125°C - 150°C cca 25 minut.
Náplň: Frutafill ohřejeme, přidáme čokoládu a mícháním rozpustíme, necháme vychladit v lednici
Kompletace: Po vychladnutí na spodní stranu makronky aplikujeme hladkou trubičkou krém a přiklopíme druhou makronkou.