Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Mini cheesecake s višní (nepečený)

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Korpus 150 g Mamas Pie
40 g Debic máslo tradiční
10 g voda
50 g Debic máslo tradiční
Náplň 1 280 g Debic Cream Cheese
13 g plátková želatina
275 g Milram smetana ke šlehání 35%
100 g cukr krupice
Poleva 300 g Frutful Višeň
5 g Plátková želatina

Příprava

Receptura na 8ks mini cheesecaků

Hmota
: Všechny suroviny mícháme dohromady dokud se nespojí v pevné těsto. Těsto rozválíme na plát a upečeme na 180 °C cca 12–15 min.                                             

Náplň: Želatinu namočíme v míse se studenou vodou, dokud nezměkne. Změklou želatinu rozmícháme v 80 g ohřáté smetany. Zbylou smetanu vyšleháme do tuha. Cream Cheese
a cukr smícháme a pak přidáme nastrouhanou limetkovou kůru a během míchání také smetanu se želatinou. Nakonec postupně vmícháme šlehačku.
             

Poleva: Fruitful, zahřejeme a přidáme k němu namočenou želatinu.

Kompletace:
Upečený korpus rozdrtíme. Do rozdrcených drobečků přidáme rozpuštěné máslo. Vzniklou hmotu upěchujeme do formy o průměru 20 cm. Necháme ztuhnout v lednici. Do ztuhlého korpusu dáme náplň a necháme 4 hodiny ztuhnout. Zmrazený dort dekorujeme Fruitfulem se želatinou.

Mini cheesecake s višní (nepečený)

Products

Fruitful

Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.