Minirolády
Minirolády
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Hmota: | 665 g | Piškot světlý |
400 g | vaječná melanž | |
135 g | voda | |
Náplň 1: | Džem extra meruňka | |
Náplň 2: | 3000 g | mléko |
300 g | Pudingpor | |
250 g | cukr | |
Dekorace: | Paletta Cold |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Z hmoty natřeme plát 60x40 cm. Pečeme při 220-240°C po dobu cca 7 min.
Náplň 2: Do hrnce nalijeme 2/3 mléka, přidáme cukr a dáme vařit, ve 1/3 mléka rozmícháme puding. Až se bude mléko vařit, nalijeme rozmíchaný puding a necháme 2 minuty provařit.
Kompletace: Vychladlý plát potřeme meruňkový džemem a stočíme do rolády. Do silikonové formy nalijeme pudink a do něj vložíme podélně přepůlenou roládu. Necháme vychladit. Minirolády vyjmeme ze silikonové formy, potřeme Palettou a dekorujeme.
Products
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.
Pudingpor
Instantní směs pro přípravu klasického vařeného pudinku s vanilkovou příchutí.
Paletta Cold
Nátěrový gel pro dekoraci cukrářských výrobků - dodává lesk a brání vysychání, na povrchu výrobku zasychá, ale neztuhne, snadno se roztírá. Aplikuje se za studena.