Ovocný dezert
Ovocný dezert
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Náplň 1: | 1.000 g | Meruňkový gel |
Náplň 2: | 250 g | Zeesan Jogurt |
350 g | Voda (20-25°C) | |
1.000 g | Šlehačka | |
Dekorace: | 125 g | Ovoce čerstvé |
625 g | Šlehačka |
Příprava
Náplň 2: Zeesan rozmícháme s vodou, přidáme 1/4 vyšlehané šlehačky, zašleháme metličkou do hladka a poté vymícháme jemně stěrkou se zbylou šlehačkou.
Kompletace: Sklenice nebo poháry naplníme 40 g meruňkového gelu a řezanou trezírovací trubičkou 70 g Zeesanu se šlehačkou. Poté dodekorujeme 25 g ušlehané šlehačky, hoblinou bílé čokolády a kousky čerstvého ovoce.