Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Panna cotta s ovocem

Receptura

Množství Výrobek
Náplň: 180 g Paletta Neutral
100 g voda
300 g Brusinky v gelu (nebo jiné čerstvé nebo mražené ovoce)
Panna cotta 400 g Panna cotta
120 g Milram šlehačka 35%

Příprava

Palettu s vodou a brusinkami zahřejeme při teplotě max. 80°C, nalijeme na dno skleničky a dáme do lednice zatuhnout (na cca 20 min.).

Panna cottu se šlehačkou vyšleháme a nalijeme na zatuhlou ovocnou náplň. Necháme v lednici chladit při 4-8°C asi 4 hodiny.

Dekorujeme podle fantazie.

Suroviny na 5 ks á 220 g.

Panna cotta s ovocem

Products

Milram 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.

Panna cotta

Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.