Panna cotta s ovocem
Panna cotta s ovocem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Náplň: | 180 g | Paletta Neutral |
100 g | voda | |
300 g | Brusinky v gelu (nebo jiné čerstvé nebo mražené ovoce) | |
Panna cotta | 400 g | Panna cotta |
120 g | Milram šlehačka 35% |
Příprava
Palettu s vodou a brusinkami zahřejeme při teplotě max. 80°C, nalijeme na dno skleničky a dáme do lednice zatuhnout (na cca 20 min.).
Panna cottu se šlehačkou vyšleháme a nalijeme na zatuhlou ovocnou náplň. Necháme v lednici chladit při 4-8°C asi 4 hodiny.
Dekorujeme podle fantazie.
Suroviny na 5 ks á 220 g.
Products
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Panna cotta
Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.