Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Panna cotta s jahodami

Receptura

Množství Výrobek
Náplň 1: 150 g Frutafill jahodový
Náplň 2: 1100 g Panna cotta
Dekorace 1: 45 g Melisa posyp
30 g máslo
30 g cukr krystal
Dekorace 2: 50 g jahody

Příprava

Dekorace: Všechny suroviny smícháme, vložíme do olejem vymazané formy, uhladíme a pečeme při 190-220°C cca 10-15 min. Po upečení rozdrobíme.

Kompletace: Frutafill naplníme do sklenic. Panna cottu rozehřejeme při teplotě 40-50°C a zalijeme jí Frutafill. Sklenice necháme 10-20 min. odstát při pokojové teplotě a poté dáme do lednice chladit asi 4 hodiny. Panna cottu dekorujeme drobenkou a kousky jahod.

Suroviny na 10 ks.

Panna cotta s jahodami

Products

Melisa - posyp

Sladký posyp s vlašskými oříšky a medem pro dekoraci cukrářských výrobků.

Panna cotta

Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.