Panna cotta s jahodami
Panna cotta s jahodami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Náplň 1: | 150 g | Frutafill jahodový |
Náplň 2: | 1100 g | Panna cotta |
Dekorace 1: | 45 g | Melisa posyp |
30 g | máslo | |
30 g | cukr krystal | |
Dekorace 2: | 50 g | jahody |
Příprava
Dekorace: Všechny suroviny smícháme, vložíme do olejem vymazané formy, uhladíme a pečeme při 190-220°C cca 10-15 min. Po upečení rozdrobíme.
Kompletace: Frutafill naplníme do sklenic. Panna cottu rozehřejeme při teplotě 40-50°C a zalijeme jí Frutafill. Sklenice necháme 10-20 min. odstát při pokojové teplotě a poté dáme do lednice chladit asi 4 hodiny. Panna cottu dekorujeme drobenkou a kousky jahod.
Suroviny na 10 ks.
Products
Melisa - posyp
Sladký posyp s vlašskými oříšky a medem pro dekoraci cukrářských výrobků.
Panna cotta
Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.
Frutafill
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.