Podmáslový dezert s malinou
Podmáslový dezert s malinou
Skvělý smetanový dezert s podmáslím.
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 484 | g | Basis Cake |
155 | g | Vaječná melanž tekutá | |
155 | g | olej řepkový | |
155 | g | podmáslí zakysané | |
48 | g | Compound pistácie | |
2 | g | barva potravinářská zelená | |
Náplň | 330 | g | Zeesan Neutral |
528 | g | Podmáslí zakysané | |
2642 | g | Milram 35% | |
Poleva | 400 | g | Paletta Neutral |
200 | g | Voda | |
400 | g | Džem extra Malina |
Více informací
Hmota:
Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Hmotu rozetřeme do plátů a pečeme při 200 °C po dobu 10-12 minut, dle druhu pece.
Náplň:
Smetanu vyšleháme. Zeesan rozmícháme v podmáslí a přidáme ušlehanou smetanu.
Komletace:
Z plátu vykrájíme pomocí tvořítka kolečka. Silikonovou formu naplníme smetanovou náplní s podmáslím a zaklopíme vykrojeným korpusem. Po zamrazení vyklopíme z formy a dekorujeme Palettou Neutral smíchanou s malinovým džemem.
Suroviny na přípravu 100ks dezertů.
Products
Biskvit zelený čaj
Cukrářská směs vhodná na přípravu výrobků na bázi třené hmoty. Výrobky mají zajímavou a zároveň příjemnou příchuť a barvu zeleného čaje, jsou svěží a šťavnaté. Ze směsi můžete připravit jemné dezerty, rolády, lité koláče, cookies a další. Ačkoliv je chuť směsi opravdu specifická, je možné jí kombinovat s různými druhy ovoce, ořechy, pistáciemi nebo třeba čokoládou.
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Paletta Neutral
Polotekutá směs pro přípravu želé k ošetření povrchu cukrářských výrobků - dodává vysoký lesk a brání vysychání, nezanechává lepivý povrch. Rychle tuhne, dá se krájet i po zmrazení. Zahřívá se a ředí vodou.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.