Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Dětský pohár s pudinkovým krémem

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto: 750 g Biskvit čokoládový
375 g Vaječná melanž
375 g olej
Náplň 1: 1000 g Fruitful Hruška
Náplň 2: 250 g Topcream
750 g voda
500 g Milram 35%

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Z hmoty natřeme plát a pečeme při 180°C.

Náplň 2: Topcream smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Šleháme 10-15 minut a přimícháme ušlehanou smetanu.

Kompletace: Z korpusu vykrajujeme kolečka a skládáme na dno pohárků. Na korpusy nastříkáme Fruitful Hruška a pudinkový krém. Dekorujeme čokoládovými pecičkami.

Suroviny cca na 20 porcí.

Pohár s pudinkovým krémem

Products

Topcream

Luxusní výrobek z řady našich kaltkrémů. Jeho jemnou a velmi lahodnou chuť mu dodává mléko a sušený kokosový tuk. Jeho chuť i barva jsou přirozené. Topcream je cukrářský delikátní krém, z kterého vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém. Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Je vhodný i na zamrazení. S jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu.

Fruitful

Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.