Řez s lesním ovocem
Řez s lesním ovocem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 190 g | Basis Cake |
110 g | vaječná melanž | |
95 g | olej | |
Náplň: | 220 g | Frutafill lesní ovoce |
550 g | Milram 35% | |
550 g | voda | |
275 g | Zeesan jogurt | |
Dekorace: | 100 g | Paletta Cold Neutral |
10 g | Scaldis Dark | |
10 g | Frutafill lesní ovoce | |
65 g | borůvky, maliny |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Hmotu rozetřeme na plech 30x20 cm a pečeme při 170-180°C cca 30-35 min.
Náplň: Zeesan smícháme s vodou a přidáme k ušlehané smetaně a Frutafillu.
Dekorace: Scaldis nahřejeme, nalijeme na 5 cm širokou folii a rovnoměrně rozetřeme. Přejedeme zubatou kartou a stočíme i s folií do kolečka a necháme zatuhnout. Po zatuhnutí folii opatrně odstraníme.
Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme náplň a necháme zatuhnout. Povrch zatřeme Palettou, dekorujeme ozdobou ze Scaldisu, čerstvým ovocem a kapkami Frutafillu.
Suroviny na plech 30x20 cm.
Products
Scaldis
Imitace čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.