

Silvestrovský crème brûlée
Silvestrovský crème brûlée
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Dezert | 1 | l | Debic Crème Brûlée |
2 | g | mletá skořice | |
Dekorace | 2 | g | mletá skořice |
50 | g | třtinový cukr |
Příprava
Recept na 10 porcí
Debic Crème Brûlée zahřejte na 70 °C. Přidejte skořici a krátce promíchejte. Dezert rozdělte do misek. Nechte vychladnout a přikryté nechte vychladit v lednici.
Rozdrťte cukr a smíchejte se skořicí. Ideálně s pomocí šablony posypte dezerty.

Products
Debic Creme Brulee
Hotový UHT základ s pravou vanilkou a pasterovanými žloutky pro jednoduchou přípravu tradičního francouzského Crème Brûlée nebo delikátního španělského dezertu Crema Catalana. Krém vhodný i do dezertů a dortů. Jednoduchá příprava, praktické 1l balení.