Smetanový řez s jahodami
Smetanový řez s jahodami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1300 g | Piškot světlý |
830 g | Vaječná melanž | |
260 g | Voda | |
Náplň: | 3500 g | Debic Duo |
800 g | Zeesan jahoda | |
1000 g | Voda | |
Dekorace: | 400 g | Paletta Cold Neutral |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. (dle typu stroje). Potom rozetřeme 3 pláty o rozměrech 60x80 cm (navážka 800 g). Pláty pečeme při teplotě 180-250°C (dle typu pece).
Náplň: Zeesan smícháme s vodou a poté ručně vmícháme do ušlehané šlehačky.
Kompletace: 3 pečené a vychlazené pláty slepíme připravenou jahodovou náplní. První vrstva 3000 g náplně a druhá 2300 g náplně. Po zchlazení potřeme povrch Palettou Cold Neutral, dekorujeme podle vlastní fantazie.
Products
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.