

Sněhový košíček s ovocem
Sněhový košíček s ovocem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 12 ks | Košíček - korpus |
Náplň: | 500 g | Bianca |
500 g | Voda (30°C) | |
650 g | Zeesan Jogurt | |
650 g | Voda | |
2500 g | Frutafill meruňkový | |
Dekorace: | 400 g | Paletta Neutral |
200 g | Voda | |
120 g | Ovoce | |
25 g | Čokoládový dekor |
Příprava
Náplň: Biancu šleháme s vodou 4-5 min. Zeesan smícháme s vodou na 1. rychlostní stupeň stroje. Obě hmoty spojíme a přimícháme Frutafill. 400 g hmoty plníme do košíčku o průměru 18 cm. Kontury na povrchu náplně krátce sežehneme plamenem.
Dekorace: Palettu s vodou zahřejeme na 80°C a aplikujeme na bílkovou hmotu. Dozdobíme ovocem a čokoládovým dekorem.

Products
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.
Bianca
Suchá směs pro výrobu bílkového krému a sněhového pečiva. S Biancou vytvoříte nádherně bílé sněhové pusinky či laskonky se stabilní, pevnou texturou a skvělou chutí. Výrobky jsou křupavé a přitom pevné pro další použití.