Stracciatella dezert s malinami
Stracciatella dezert s malinami
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 333 g | Piškot extra tmavý |
200 g | vaječná melanž | |
67 g | voda | |
Náplň: | 233 g | Milram 35% |
23 g | Zeesan Neutral | |
23 g | voda | |
31 g | Čokoládová dekorace | |
Dekorace: | 150 g | Paletta Cold Malina |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň 8 min. Hmotu natřeme na plech 60x40 cm. Pečeme při 220°C cca 14 min.
Náplň: Šlehačku ušleháme. Zeesan smícháme s vodou a vmícháme do ušlehané šlehačky. Nakonec vmícháme čokoládovou dekoraci.
Kompletace: Korpus promažeme polovinou náplně, přiklopíme druhým korpusem a přetřeme zbývající částí náplně. Po vychlazení zatřeme Palettou a dekorujeme čerstvými malinami.
Products
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.