Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Tiramisu

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Dezert 1 l Debic Tiramisu
cukrářské piškoty
silná káva
Dekorace Arabesque kakao práškové

Příprava

Recept na cca 20 porcí

Debic Tiramisu vyšlehejte do požadované konzistence (cca 3 min.). Cukrářské piškoty namočené v kávě (a Amarettu) vložte do připravené formy nebo skleničky. Nastříkejte krém na piškoty (můžete přidat i další vrstvu namočených piškotů a krému). Zakryté nechte vychladit (cca 2 hod).

Tiramisu

Products

Debic Tiramisu

Hotový UHT základ pro přípravu autentického italského Tiramisu. Tekutá šlehatelná směs s 55% podílem mascarpone je určená pro jednoduchou přípravu krému tradičního italského Tiramisu, ale i jakýchokoliv dalších dezertů s jemným krémem z mascarpone. Jednoduchá příprava, v praktickém 1 l balení.