Tiramisu
Tiramisu
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Dezert | 1 | l | Debic Tiramisu |
cukrářské piškoty | |||
silná káva | |||
Dekorace | Arabesque kakao práškové |
Příprava
Recept na cca 20 porcí
Debic Tiramisu vyšlehejte do požadované konzistence (cca 3 min.). Cukrářské piškoty namočené v kávě (a Amarettu) vložte do připravené formy nebo skleničky. Nastříkejte krém na piškoty (můžete přidat i další vrstvu namočených piškotů a krému). Zakryté nechte vychladit (cca 2 hod).
Products
Debic Tiramisu
Hotový UHT základ pro přípravu autentického italského Tiramisu. Tekutá šlehatelná směs s 55% podílem mascarpone je určená pro jednoduchou přípravu krému tradičního italského Tiramisu, ale i jakýchokoliv dalších dezertů s jemným krémem z mascarpone. Jednoduchá příprava, v praktickém 1 l balení.