

Vánoční višňový řez
Vánoční višňový řez
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 255 | g | Piškot Vista |
170 | g | Vaječná melanž | |
25 | g | voda | |
50 | g | olej řepkový | |
1 | g | skořice mletá | |
1 | g | hřebíček mletý | |
Náplň | 500 | g | QimiQ - smetanový základ |
300 | g | Milram smetana ke šlehání 35% | |
100 | g | cukr moučkový | |
10 | g | vanilková pasta | |
Poleva | 600 | g | Fruitful Višeň |
8 | g | želatina plátková | |
50 | g | svařené víno | |
Příprava
Hmota: Směs, melanž, koření a vodu šleháme na 3. stupeň stroje 7 minut, na poslední minutu přidáme olej a mícháme na 1. stupeň. Hmotu nalijeme do ráfku 30 x 20 cm a pečeme na 160 °C cca 30 minut.
Náplň: QimiQ ušleháme metlou do hladké konzistence, přidáme vanilku, cukr a šlehačku a vše společně metlou ušleháme.
Poleva: Plátky želatiny namočíme ve studené vodě, višňovou náplň se svařeným vínem ohřejeme v mikrovlnné troubě, přidáme namočenou želatinu a promícháme.
Kompletace: Na upečený vychladlý korpus rozetřeme náplň, uhladíme, necháme v lednici zatuhnout, poté nalijeme polevu a necháme v lednici zatuhnout. Dekorujeme dle fantazie.

Products
Fruitful
Prémiové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (70-90%). S ovocem nejvíce podobným tomu čerstvému - s autentickou barvou, texturou, šťavnatostí a samozřejmě chutí. Náplně Fruitful jsou určeny především pro cukrářské aplikace. Vhodné i pro zmražované výrobky. Pro nejvyšší kvalitu a trvanlivost dodávány v plechovkách.