Velikonoční cupcake
Velikonoční cupcake
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Hmota | 1920 | g | Basis Cake |
1120 | g | Vaječná melanž P | |
960 | g | olej řepkový | |
Náplň | 577 | g | Vanilmix |
1038 | g | voda | |
1385 | g | ZeLa Delikatess |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje po dobu 4 min. Hmotu nastříkáme do košíčků a pečeme na 170 °C po dobu 25-30min. (dle typu pece a navážky)
Náplň: Vanilmix s vodou smícháme a necháme 10 minut odstát. Do hotového pudinku přidáme změklý tuk a vyšleháme. Obarvíme dle potřeby a zdobíme dle fantazie.
Suroviny na přípravu 100ks.
Products
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.