Velikonoční muffin
Velikonoční muffin
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1000 g | Biskvit čokoládový |
500 g | vaječná melanž | |
500 g | olej | |
Krém: | 375 g | ZeLa Delikatess |
375 g | Presta Advocate |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. (dle typu stroje). Hmotu dávkujeme do košíčků na muffiny a pečeme při 175°C cca 40 min.
Krém: Změklý ZeLa Delikatess s Prestou vyšleháme do hladka. Vzniklý krém můžeme libovolně obarvit.
Kompletace: Na vychladlé muffiny nastříkáme krém. Dozdobíme vajíčky z marcipánu.
Products
Presta
Hotová náplň pro plnění pekařských a cukrářských výrobků nebo jako náplň do knedlíků. Termostabilní, lze zamrazit, dlouhá trvanlivost ve výrobku. Lze kombinovat se šlehačkami, rostlinnými krémy i margaríny.
Univerzální margarín
Margarín pro komplexní využití v cukrářské i gastronomické výrobě. Pro přípravu krémů, šlehaných hmot, náplní či lehkých pomazánek. Má výbornou chuť, nášleh i stabilitu.
Biskvit čokoládový
Směs pro výrobu tmavých třených hmot. Má plnou čokoládovou chuť i čokoládovou barvu. Korpus po upečení zůstává vláčný po dlouhou dobu.