Cappuccino velvet cake
Cappuccino velvet cake
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 1100 g | Basis Cake |
360 g | vaječná melanž | |
360 g | olej | |
360 g | podmáslí zakysané | |
110 g | Compound Irská káva | |
Náplň: | 600 g | Darinka Džem extra Černý rybíz |
Krém: | 1400 g | Milram šlehačka 35% |
300 g | Zeesan Neutral | |
400 g | voda | |
Dekorace: | 200 g | černý rybíz |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 6 kulatých forem o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Na každý dort použijeme jeden a půl korpusu.
Krém: Smetanu vyšleháme. Vodu smícháme se Zeesanem a vmícháme do vyšlehané šlehačky.
Kompletace: Upečené korpusy prokrojíme, zatřeme černorybízovým džemem a krémem, dekorujeme černým rybízem.
Suroviny na 4 ks á 1210 g.
Products
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.
Zeesan
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů. Dostupné v řadě příchutí nebo s neutrální chutí jako ztužovač.