ChocNut cake (ganáž)
ChocNut cake (ganáž)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 720 g | ChocNut cake |
140 g | Vaječná melanž | |
140 g | Voda | |
Ganáž: | 500 g | Scaldis Dark |
500 g | Milram šlehačka 35% |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Z hmoty natřeme plát 60x40 cm a pečeme.
Ganáž: Scaldis svaříme se šlehačkou.
Kompletace: Z plátu kulatým ráfkem vykrojíme korpus požadované velikosti a vložíme na dno ráfku. Korpus zasypeme nalámanými kousky zbývajícího plátu a prolijeme ganáží.
Products
Milram 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.
Scaldis
Imitace čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce.
ChocNut Cake
Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).
KEN nata 35%
Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.