

Cincinnati (skořicový dort)
Cincinnati (skořicový dort)
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 100 g | Biskvit karamelový |
50 g | vaječná melanž | |
50 g | olej | |
0,3 g | skořice mletá | |
Náplň: | 400 g | Arabesque Lait 34 |
320 g | Milram šlehačka 35% | |
1,5 g | skořice mletá | |
9,5 g | Compound Irský krém |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na pomalý chod stroje po dobu 5 min. Hmotu nadávkujeme do ráfků o průměru 18 cm a pečeme při teplotě 180°C cca 30-40 min. dle gramáže.
Náplň: Šlehačku přivedeme k varu. Čokoládu Arabesque a Compound přelijeme převařenou šlehačkou. Necháme stát až do úplného rozpuštění čokolády. Důkladně promícháme a necháme vychladnout do druhého dne. Hmotu ve šlehacím stroji vyšleháme metlou na rychlý chod stroje, dokud nezískáme našlehanou hladkoué náplň.
Kompletace: Do ráfku vložíme korpus, zatřeme polovinou náplně, přiklopíme druhým korpusem a naplníme zbývající částí náplně. Dozdobíme podle vlastní fantazie.

Products
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Arabesque Lait 34
Kvalitní belgická mléčná čokoláda se 34% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.
Biskvit karamelový
Směs pro přípravu třené hmoty s chutí karamelu. Vhodný pro přípravu bábovek, koláčů i korpusů.