Čokoládový dort s lesním ovocem
Čokoládový dort s lesním ovocem
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 500 g | Double Choc Cake |
100 g | Vaječná melanž | |
100 g | Voda | |
Náplň: | 800 g | Debic Duo |
500 g | Frutafill lesní ovoce | |
Dekorace: | 300 g | Paletta Cold Choco |
Frutafill lesní ovoce |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny šleháme na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 min. Hmotu natřeme do 2 kulatých ráfků a pečeme na 180°C.
Kompletace: Korpus natřeme Frutafillem, který jsme vmíchali do ušlehané smetany. Přiklopíme druhým korpusem, zatřeme náplní a nastříkáme dekorativní pruhy. Dort dáme vychladit, poté nastříkáme Palettu Cold Choco a dozdobíme Frutafillem (nebo ovocem).
Products
Ken lactea 35%
Živočišná šlehačka kombinovaná s rostlinným krémem, obsahuje 35% tuku. Má velký a stabilní nášleh a příjemnou chuť. Vhodná na zdobení cukrářských výrobků, do pohárů apod.
Paletta Cold
Nátěrový gel pro dekoraci cukrářských výrobků - dodává lesk a brání vysychání, na povrchu výrobku zasychá, ale neztuhne, snadno se roztírá. Aplikuje se za studena.
Double Choc Cake
Směs s kousky pravé čokolády pro výrobu třených hmot, především tmavých čokoládových korpusů a chlebíčků pečených v tvořítkách (cakes).
Frutafill
Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.