

Forest cake
Forest cake
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 200 g | Piškot extra tmavý |
110 g | Vaječná melanž tekutá | |
40 g | voda | |
18 g | olej | |
Náplň: | 100 g | Frutafill lesní ovoce |
Krém: | 500 g | Panna cotta |
150 g | Milram šlehačka 35% |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje. Na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat. Hmotu nalijeme do ráfku o průměru 18 cm a pečeme při 170°C cca 30 min.
Náplň: Vychladlý korpus natřeme Frutafillem lesní ovoce.
Krém: Panna Cottu se šlehačkou vyšleháme do hladké konzistence, natřeme na korpus a necháme odstát cca.10 min. Po částečném zatuhnutí povrch dortu upravíme kartou namočenou ve Frutafillu (vlnitý efekt) a dáme vychladit.

Products
Piškot extra tmavý
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů.
Panna cotta
Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.