

Pistachio velvet cake
Pistachio velvet cake
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 750 g | Basis Cake |
250 g | vaječná melanž | |
250 g | olej | |
250 g | podmáslí zakysané | |
75 g | Compound Pistácie | |
5 g | zelená barva | |
Krém: | 260 g | Vanilmix |
530 g | voda | |
1050 g | Milram šlehačka 35% | |
55 g | Compound Pistácie | |
Dekorace: | 800 g | jahody |
60 g | pistáciové oříšky | |
6 g | máta |
Příprava
Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 4 kulatých forem o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min.
Krém: Všechny suroviny šleháme metlou na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje.
Kompletace: Korpus zatřeme krémem, dekorujeme čerstvými jahodami, nasekanými pistáciovými oříšky a lístky máty.
Suroviny na 4 ks á 1010 g.

Products
Vanilmix
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.
Compound
Pastovitá koncentrovaná směs k ochucení náplní, krémů či cukrářských hmot, vyráběná na přírodní bázi, velká druhová variabilita.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.