Stracciatela cake
Stracciatela cake
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Korpus: | 960 g | Basis Cake |
560 g | vaječná melanž | |
480 g | olej | |
100 g | Čokoládová dekorace | |
100 g | lískové ořechy mleté | |
Náplň: | 600 g | Arabesque Blanc 29 |
600 g | smetana zakysaná | |
Dekorace: | 600 g | čerstvé ovoce |
Příprava
Korpus:Všechny suroviny mícháme lyrou po dobu 3 min. Hmotu dávkujeme do 3 kulatých forem o průměru 28 cm a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme při 170°C po dobu 30-35 minut.
Náplň: Zakysanou smetanu ohřejeme na pokojovou teplotu. Bílou čokoládu rozehřejeme na max. 35°C a promícháme se zakysanou smetanou. Vzniklý krém nalijeme na korpus a necháme vychladit.
Kompletace: Vychlazený dort dekorujeme čerstvým ovocem.
Suroviny na 3 ks á 1260 g.
Products
Arabesque Blanc 29
Kvalitní belgická bílá čokoláda s 29% kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.
Čokoládová dekorace
Čokoládové šupinky vhodné jako dekorace pečených i nepečených cukrářských výrobků nebo do těsta.
Basis Cake
Směs univerzálně použitelná pro širokou řadu výrobků z lité třené hmoty - na koláče, bábovky, beránky, muffiny i dortové korpusy. Je stabilní a dobře drží další suroviny včetně čokolády, ovoce i náplní.