Vanilkový dort
Vanilkový dort
Receptura
Množství | Jednotka | Výrobek | |
---|---|---|---|
Těsto | 190 | g | Basis Cake |
15 | g | Vaječná melanž | |
95 | g | olej | |
Náplň 1 | 75 | g | Milram 35% |
25 | g | Topcream | |
75 | g | voda | |
75 | g | Panna Cotta | |
10 | g | Zeesan Neutral | |
Náplň 2 | 300 | g | Debic Creme Brulee |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme na 1. stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Hmotu dávkujeme do ráfku o průměru 24 cm a pečeme při 170°C po dobu 40 minut.
Náplň 2: V kotlíku vymícháme Topcream s vodou a necháme 10 minut odstát. Přidáme Panna Cottu a vyšleháme do hladké konzistence. Zeesan a šlehačku ušleháme do jogurtové konzistence, přidáme krém z Panna Cotty a Topcreamu a společně vyšleháme.
Náplň 1: Creme Bruleé ohřejeme na 70°C.
Kompletace: Korpus prořízneme na dva díly a vložíme na dno ráfku. Spodní korpus potřeme krémem (ponecháme si malou část), přiklopíme druhým korpusem. Ten zatřeme slabou vrstvu krému, aby Creme Bruleé neprotekl, a poté nalijeme částečně vychladlý Creme Bruleé.
Products
Topcream
Luxusní výrobek z řady našich kaltkrémů. Jeho jemnou a velmi lahodnou chuť mu dodává mléko a sušený kokosový tuk. Jeho chuť i barva jsou přirozené. Topcream je cukrářský delikátní krém, z kterého vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém. Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Je vhodný i na zamrazení. S jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu.
Piškot světlý
Směs na výrobu šlehaných piškotových hmot. Dodává velký objem, vláčnost, jemnou pórovitou strukturu, dobrou trvanlivost výrobků. Vhodná zejména pro rolády a korpusy.
Panna cotta
Hotový základ pro přípravu panna cotty - klasických dezertů i moderních zákusků. Jemná chuť, rychlá a snadná příprava, ideální pro kavárny, hotely a restaurace.
Debic Creme Brulee
Hotový UHT základ s pravou vanilkou a pasterovanými žloutky pro jednoduchou přípravu tradičního francouzského Crème Brûlée nebo delikátního španělského dezertu Crema Catalana. Krém vhodný i do dezertů a dortů. Jednoduchá příprava, praktické 1l balení.